top of page

 WUUF HUNDECENTER

WUUF er et hundecenter hvor vi har hundens adfærd, sundhed og velvære i fokus. Vi har samlet  flere hunde-aktiver under én hat, for at tilbyde en meget høj kvalitet og faglighed til både hundene og deres ejere.

Hundetræning Aalborg
Hundetræning

Vi arbejder udelukkende med positiv indlæring og respekt for den enkelte hund. Derfor ligger vi stor vægt på, at vores team er veluddannet og har en god forståelse for hundens adfærd, bl.a. igennem kendskab til hundens sprog, etologiske baggrund, signaler og behov.

 

Du kan desuden læse om vores persondataopbevaring her.

  TEAMET

WUUF  er vi et blandet team, som består af bl.a. hundepassere, trænere, adfærdsbehandlere, praktikanter og frivillige. For os er det vigtigt at hundene har det godt, og for at det skal kunne lade sig gøre, er det selvfølgelig af stor betydning at teamet ligeledes trives. Vi gør derfor en dyd ud af at gøre WUUF til et hyggeligt sted, hvor man føler sig velkommen. 

Har du evt. lyst til at blive en del af vores team, så skal du være velkommen til at skrive en mail, eller kigge forbi hundecentret.

Andreas er instruktør, hundepasser, mental beskriver og indehaver af WUUF. Han er uddannet igennem Dansk Kennel Klub og Center for Dyreterapi.

Udover at have haft hunde i over 35 år, har han arbejdet med mange dyrearter som fx. orangutanger. Han har stor erfaring med at undervise, samt træne hunde til både familie- og arbejdsbrug. Den seneste årrække har han specialiseret sig i dyrenes adfærd, signaler, problemer og behandling heraf, og er bl.a. i øjeblikket igang med uddannelsen som dyreadfærds-konsulent ved Center for dyreterapi.

Andreas

Birgitta

Birgitta er uddannet instruktør og hundepasser igennem Dansk Kennel Klub. Hun er bla. uddannet som lydigheds, rally, familie- og unghunde samt nosework instruktør. Birgitta har en stor passion for hundenes adfærd både i forbindelse med hundetræning og i det daglige.

Derudover har Birgitta en del erfaring med træning og konkurrencer i bla. disciplinerne rally og lydighed, hvor hun i flere klasser har vundet fx. DM.

Birgitta er ligeledes uddannet mental beskriver og hundeadfærds-instruktør.

Ida

Ida er træner i WUUF. Hun er uddannet hundeadfærds-instruktør ved Center for dyreterapi, og har været med siden opstarten.

Udover at være meget aktiv med at træne sine egne 2 hunde, deler hun en stor passion for hunde-forståelse, og interesserer sig både for adfærd og  indlærings-psykologi.

Ida er meget imødekommende og deler flittigt ud af sin viden, og derudover har hun også kreative evner, hvilket bl.a. kan opleves på væggen i dagplejens store aktivitetsrum.  

Fiona

Fiona er en af vores frivillige, og en humør-bombe uden lige, som ud over sine kreative evner, altid er frisk på at hjælpe til, og nyder at tilbringe tid sammen med hundene. Hun har ikke selv hunde endnu, men nyder at dele ud af sin kærlighed for dem.

marietta_edited.jpg

Marietta

Marietta er vores bogholder, og hundene ELSKER når hun kigger forbi - for hun kommer nemlig aldrig tomhændet. Ud over at ordne de administrative pligter med et smil, bliver der altid tid til ekstra kærlighed til vapserne. 

Martin

Martin hjælper til på den digitale front. Med en god teknisk forståelse og forstand på bl.a. Social-media, er han igang med at afprøve nye og spændende tiltag i WUUF. Udover at være stor dyre-elsker, er Martin et utrolig sympatisk og smilende menneske, hvilket kun smitter af til både 2- og 4 benede.

MArtin.jpg
Sara.jpg

Sara

Sara er igang med at finde ud af om hun skal gå igang med en uddannelse  eller arbejde inden for dyr. Hun er selv aktiv hundeejer, og elsker at træne hund. Adfærd og signalforståelse er ligeledes noget som interesserer Sara. Derudover har hun god forståelse for hundenes behov og indlæring.

Dagpleje-hundenes hjerter har hun allerede vundet, og kærligheden er uden tvivl gengældt.

bottom of page