top of page

AALBORG  HUNDEDAGPLEJE

WUUF   HUNDECENTER's

professionelle hundedagpleje er et unikt tilbud til den sociale og velfungerende hund, som har fortjent en super sjov og aktiv dag sammen med sine firbenede legekammerater i trygge rolige rammer, og med hundes behov i fokus.

AALBORG   HUNDEDAGPLEJE er ikke et pensionat, eller et "hundehotel" og bør ikke sidestilles med disse. Hos os er hundene ikke i bure, og vores personale, som er sammen med hundene hele dagen, er professionelt uddannet inden for hundenes adfærd og træning, og fungerer derved som en slags hunde-pædagog.

Vi bruger god tid på at inkludere nye hunde i dagplejen, og sikre os at den sociale omgang imellem hundene, foregår på en sund og respektfuld måde.

I dagplejen vil din hund ikke komme til at kede sig. Vi bruger i stor grad naturen, når vi stimulere hundene både fysisk, socialt og mentalt. Vi nyder at finde på aktiviteter og lege eller træne med hundene.

Når dagen er omme, kan du forvente en vel-stimuleret hund, som ikke mangler meget andet end aften-hyggen og kvalitets-tiden med familien. Efter aftensmaden vil den nok være træt og drømme sødt om, hvornår den igen skal ned og lege med de andre hundevenner i AALBORG   HUNDEDAGPLEJE.

Hunde er ikke mennesker, men ligesom os, er de faktisk ret komplekse individer, der hver især er forskellige.

Det er vores filosofi, at man bør have kendskab til hvorfor vores hunde agerer som de gør, samt at forstå deres kommunikation og behov, for at kunne passe på dem på en sund og hensigtsmæssig måde.

Vores hundepassere er derfor uddannede bl.a. igennem Dansk Kennel Klub og Center for Dyreterapi, inden for adfærd, træning og førstehjælp til hund.

Dette mener vi er essentielt for, at vi kan drage den rette omsorg, støtte og kærlighed, for netop din hund, når den færdes i selvskab med andre hunde

07:30 - 16:30

07:30 - 16:30

07:30 - 16:30

07:30 - 16:30

07:30 - 15:30

       LUKKET

       LUKKET

Åbningstider:

Mandag...............

Tirsdag................

Onsdag...............

Torsdag............... 

Fredag................. 

Lørdag.........................

Søndag / Helligdage..

Ferielukket mellem jul og nytår samt:

Vinterferie:      Uge 8

Sommerferie:  Uge 29+31

Efterårsferie:   4. sep - 11. sep

Interesseret?   Book et intro-møde

Birgitta2_edited_edited.jpg

Da hundene går frit sammen hele dagen, er det vigtigt for os, at de er trygge og egner sig til dette. Derfor inviterer vi altid til et introduktionsmøde inden evt. opstart i dagplejen.

Her vil I blive vist rundt, og få forklaret om dagplejen og vores adfærds-uddannede personale vil få mulighed for at møde hunden, og evt. godkende den til efterfølgende opstart.

Her vil vi bl.a. vurdere om hunden bliver stresset over samværet med andre hunde, samt om den respekterer de andre hundes signaler og ellers er trygge ved at være sammen med andre hunde.

  PRISER

happy-dog-5.jpg

GULD

ABONNEMENT

  249,- /pr. dag 

 

✓ 5 faste pasninger om ugen

✓ GRATIS afhentning / aflevering
✓ Månedlig
abb. pris: 5395,-

SØLV

ABONNEMENT

  299,- /pr. dag 

 

✓ 3 eller 4 faste pasninger om ugen

✓ Mulighed for afhentning af pote-bussen
✓ Månedlig abb. pris: 3886,- / 5182,-

BRONZE

ABONNEMENT

  349,- /pr. dag 

 

✓ 1 eller 2 faste pasninger om ugen

✓ Mulighed for afhentning af pote-bussen
✓ Månedlig abb. pris: 1512,- / 3024,-

Prisen pr. dag er et gennemsnit beregnet over hele året inkl. ferier/helligdage. Abonnementerne afregnes fast med den månedlige pris.
Man kan til enhver tid op- eller nedgradere sit abonnement. Ændringer eller opsigelse skal skrives til info@wuuf.dk senest 14 dage før en ny måned påbegyndes.
Vi afhenter og afleverer hundene med vores pote-bus, hvilket koster 50,- (Har man guld-abonnement er dette gratis)

bottom of page