KONSULTATIONER

Er du kommet lidt skævt fra start, eller har du svært ved at forstå din hunds adfærd? Så kan en konsultation måske være skridtet for dig, for at komme i den rigtige retning igen.

Måske har din hund udfordringer med fx:

- Være alene hjemme

- Unødig gøen

- Renlighed

- Falde til ro

- Fremmede hunde eller mennesker

- Angst / Aggression

- Under- eller over stimulering

- Stress

WUUF Hundecenter tilbyder konsultationer til ejere, der har hunde, som måske har tillært sig dårlige vaner, eller har andre udfordringer som gør, at hunden og familien har svært ved at forstå eller kommunikere med hinanden.

Vi fokuserer ikke nødvendigvis kun på den konkrete udfordring, men prøver istedet gerne at finde selve årsagen til, hvorfor udfordringen overhoved opstår.

En konsultation giver jer redskaber til at arbejde konstruktivt omkring et specifikt problem, men hjælper jer ligeledes til at forstå og evt. ændre et generelt adfærdsmønster ved hunden.

En konsultation varer typisk 1½ - 2 timer og forgår som regel ved, at vi kommer ud til jer, og får en hyggelig snak om, hvad jeres udfordring består af. Herefter prøver vi at afklare årsagen, og evt. observere adfærden, såfremt det er muligt.Vi vil derefter lægge en plan for, hvordan I kan ændre adfærden i en positiv retning, og give jer nogle redskaber til at komme på rette vej/spor igen.

I visse tilfælde kan det være nødvendigt med en mere dybdegående konsultation og her udarbejdes en mere detaljeret handlingsplan, som I efterfølgende kan få tilsendt.

Evt. opfølgning sker typisk telefonisk, i hjemmet eller på et af WUUF's træningsområder, så man ikke overlades til sig selv, før problemet er løst.

Vær opmærksom på, at en konsultation sjældent alene er nok til at løse et problem, men bør følges op med den rette træning. Se evt. mere her.

Pris:

Prisen for en konsultation er 600,- pr. time + kørsel (3,54,- pr. km. eksl. moms)

Prisen for at få træningsplanen udarbejdet og tilsendt skriftligt er 400,-

Kontakt os

WUUF Hundecenter

Hjulmagervej 58
9000 Aalborg

+45 60 58 30 70

info@wuuf.dk

  • Facebook - sorte cirkel
  • Instagram - sorte cirkel