top of page

  KONSULTATIONER

Er du kommet lidt skævt fra start, eller har du svært ved at forstå din hunds adfærd? Så kan en konsultation måske være hjælpen du har brug for, for at komme i den rigtige retning igen.

Måske har din hund udfordringer med fx:

- Være alene hjemme

- Trækker i snoren

- Unødig gøen eller uro

- Fremmede hunde eller mennesker

- Angst / Aggression

- Under- eller over stimulering

- Stress

WUUF Hundecenter tilbyder konsultationer til ejere, der har hunde, som måske har tillært sig dårlige vaner, eller har andre udfordringer som gør, at hunden og familien har svært ved at forstå eller kommunikere med hinanden.

Vi fokuserer ikke nødvendigvis kun på den konkrete udfordring, men prøver istedet gerne at finde selve årsagen til, hvorfor udfordringen er opstået og evt. hvorfor den varer ved.

En konsultation er således for at skabe forståelse for adfærden samt give jer redskaber til at arbejde konstruktivt med de specifikke udfordringer, og hjælper jer ligeledes til at forstå og evt. ændre et generelt adfærdsmønster ved hunden.

En konsultation varer typisk 2 - 4 timer og forgår som regel ved, at vi kommer ud til jer, og får en grundig snak om, hvad jeres udfordring består af.

Herefter afdækker vi årsagen til udfordringerne, og evt. observere adfærden, såfremt det er muligt. Vi vil derefter ligge en plan for, hvordan I kan ændre adfærden i en positiv retning, og giver jer nogle redskaber til at komme på rette vej/spor igen.

I nogle tilfælde kan det være nødvendigt med en mere dybdegående konsultation, hvor der udarbejdes en mere detaljeret træningsplan, som I efterfølgende kan få tilsendt.

En problemstilling er sjældent løst af en konsultation alene, men kræver ofte opfølgende træning, hvis man vil problematikken til livs. Derfor vil en ændring af hundens adfærd ofte bestå af både en konsultation, og af et opfølgende træningsforløb.

Priser:

Adfærdskonsultation: ........................... 2.500,-

Skriftlig opfølgningsplan (tilvalg): .............. 400,-

Afstande over 5 km påregnes et kørsels-tillæg på 3,73 kr. pr. km

Opfølgende træning (1 time): ................ 600,-

Opfølgende træning (10-turs kort*): ... 3.000,-

*10-turs kort skal bruges inden for ½ år af hensyn hundens udvikling.

bottom of page