PERSONLIG TRÆNING

Hos WUUF tilbyder vi personlig træning til dig og din hund. Enten som opfølgning på en konsultation, eller hvis du har et særligt fokus område. Det kunne fx. være inden for lydighed, agility, rally, nosework mm.

Vores trænere tager udgangspunkt i jeres situation og arbejder altid med vores grundprincipper; positiv indlæring og respekt for hunden. Vi vil give jer værktøjer, som I kan bruge i hverdagen til at få opbygget et godt samarbejde samt et godt fundament for jeres grundtræning eller videre forløb.

Uanset hvilke udfordringer du står overfor, er du altid velkommen til at kontakte os, så vil vi finde frem til, hvilken form for hjælp eller træning I har behov for.

Pris:

Personlig træning -  ½ time:                    299,-

Personlig træning -   1 time:                    599,-

Hvis du ikke har trænet ved os tidligere, er det vores erfaring at ½ time ofte ikke er nok. Derfor anbefaler vi at første gang er 1 time.

 HUNDE-SOCIALISERING

Hunde er flokdyr - og selvom de elsker vores menneskelige selvskab, har de rigtig godt af at lege med andre kammerater af deres egen art.

WUUF Hundecenter i hjertet af Aalborg, afholder vi hundesocialisering ca. en gang om ugen.

Her kan sociale og velfungerende hunde i alle aldre, komme ud i vores over 1000 m2 store indhegnede areal og lege sammen med andre hundevenner under ordnede forhold.

Der vil altid være en træner til stede under socialiseringen.

Imens hundene bliver mentalt stimuleret, når de udvikler og øver sig på deres kommunikation imellem hinanden, benytter vi lejligheden til at observere deres signaler. Vi holder øje med den enkelte hunds overskud og energi, så vi sikrer en sund dynamik og en god oplevelse for hundene.

Vi opdeler som regel socialiseringen i 2 hold. Et hold for de mindre og knap så fysiske hunde. Og et for de større og lidt mere fysiske hunde.

Find mere information om hvornår de forskellige hold afholdes, tilmeld dig eller stil spørgsmål på facebookgruppen "Hunde-socialisering i Aalborg"

 

Pris:

Drop-in (pr. hund):                                                                 50,-

10-turs klippekort:                                                               400,-

Klippekortet kan bruges af flere hunde samt overdrages eller benyttes som gave.

Klippekort kan ikke refunderes.

 HOLD TRÆNING

WUUF afholder løbende holdtræning på baggrund af efterspørgsel og interesse.

Der kan være mange fordele ved at træne på et hold. Dels lærer ens hund at koncentrere sig, selvom der er andre hunde tilstede og dels kan man sparre med de andre kursister. Og så må man jo ikke glemme hyggen - både for hundene og ejerne.

Typisk har vi max 6-8 kursister på vores hold, da vi mener at man får mest ud af det som kursist, hvis der ikke er for mange deltagere på holdet.

Find mere information om hvornår de forskellige hold afholdes, tilmeld dig eller stil spørgsmål på vores facebookside "WUUF Hundecenter"

Pris:

Priserne på vores hold varierer efter holdets indhold, antal

træningsgange, undervisere og deltagere.

De specifikke priser vil fremgå af det enkelt holds opslag.

Kontakt os

WUUF Hundecenter

Hjulmagervej 58
9000 Aalborg

+45 60 58 30 70

info@wuuf.dk

  • Facebook - sorte cirkel
  • Instagram - sorte cirkel