Rådgivning

Står I og skal have en ny hund?

Det kan være meget svært at modstå, når man står foran en lille hundehvalp med store bedende øjne. Men ikke desto mindre er det vigtigt at træffe valget på de rigtige begrundelser, og måske ikke udelukkende på udseendet. Hunden skal jo gerne passe til den livstil og den hverdag, som man har.

WUUF vil vi gerne gøre hvad vi kan, for at sikre det bedst mulige match mellem jer og jeres kommende hund. Vi vil hjælpe jer med at træffe et kvalificeret valg der gør, at i får den bedst mulige start, med de optimale forhold og et godt fremtidigt samarbejde. 

Vi oplever desværre alt for ofte, at folk har anskaffet sig en hund uden at vide nok om racen, den aktivitetsniveau, pelspleje, drifter eller sygdomme.

Manglende viden som kan kan have en større konsekvens for både hund og ejere senere i deres liv sammen.

Derfor tilbyder vi også rådgivning i forbindelse med jeres anskaffelse af hund.

Vi rådgiver ligeledes om evt. udfordringer, når hunden er anskaffet eller i forbindelse med generelle problemer i hjemmet, på gåturen eller i træningen.

Ved en rådgivning mødes vi og hjælper jer gerne på vej, så du og din hund kan få et godt og indholdsrigt liv sammen.

Er det en større problemstilling, som kræver at vi kigger nærmere på hunden, situationen eller lægger en plan, anbefaler vi at I i stedet booker en konsultation.

Pris:

Rådgivning v. anskaffelse af hund (pr. ½ time)                  299,-

Rådgivning v. generelle udfordringer (pr. ½ time)            299,-